De Initial reeks van Bavaria staat zonder meer garant voor tijdloze kwaliteit.

 

Het INITIAL-gamma biedt full-size, technische en robuuste campers. Een technische dubbele bodem van 15 cm of volledig dubbele bodem van 21 cm? De vloeren van het INITIAL-assortiment staan garant voor versterkte isolatie en geoptimaliseerde opslagruimtes. Het ALKO-chassis met dubbele bodem in de Bavaria modellen is één jaar getest voor ingebruikname en stelt ons in staat om de prestaties te garanderen. Het verbreden van het voertuig heeft ook het voordeel dat het compatibel is met ALDE,

KENMERKEN

 • Optimale isolatie De constructie van de voorbouw uit één stuk en de versterkte isolatie laten de buitenlucht niet in. Uw cabine blijft altijd op de juiste temperatuur.
 • Robuustheid en duurzaamheid Getest op een equivalent van 20.000 km, op het meest veeleisende circuit van Europa en in een onafhankelijk technisch centrum, heeft de structuur van de INITIAL al zijn kwaliteiten van robuustheid getoond.
 • Thermisch en akoestisch comfort Een ontwerp dat wrijving en gefluit vermijdt voor een akoestiek van onvergelijkbare kwaliteit.
 • Maximale zichtbaarheid Een bredere voorruit en kijkhoek voor beter zicht rondom op de weg.

STRUCTUUR

De sterkte, isolatie en het comfort van uw voertuig zijn essentieel voor u, zij zijn ook voor ons. Bavaria heeft de technologie Timeproof ontwikkeld: de versterking van de structuren, solide en lichtgewicht materialen, het ontwerp van meubels: niets werd aan het toeval overgelaten om uw Bavaria camper synoniem te maken van ontspanning en comfort.

 • Extra bergruimte onderaan Het zorgt voor eenvoudiger laden en meer opslagruimte.
 • Versterkte chassisverlenging Het chassis wordt versterkt door een ondersteunende dwarsbalk voor een betere verdeling van het gewicht.
 • Aluminium rokken Bescherming voor het onderste deel van de opbouw en gemakkelijk te herstellen bij schade.
 • Elektrisch netwerk Het elektriciteitsnetwerk gebruikt nieuwe connectoren die 100% waterdicht en duurzamer zijn.

DUBBELE BODEM

 • Technische dubbele bodem Met een diepte van 15 cm isoleert de technische dubbele bodem de opbouw effectief van de kou. Deze verwarmde en geïsoleerde ruimte houdt de watertanks vorstvrij en is uitgerust met handige binnenluiken. U kunt profiteren van extra opslagruimte en een vloer zonder opstap tussen het daggedeelte en het slaapgedeelte. De bodems uit het INITIAL-assortiment zijn gemonteerd op chassis FIAT CCS (Camping-Car Special), de onbetwiste referentie op de markt dankzij hun betrouwbare en robuuste basis.
 • Dubbele bodemvloer Voor maximale isolatie en zeer grote opslagruimten, kiest u een voertuig uit het INITIAL-bereik met een dubbel bodem. Met zijn diepte van 21 cm versterkt de dubbele vloeropslag uw isolatie en biedt hij optimaal comfort bij het reizen in koude landen of hoge bergen. De dubbele bodem is ook een echt voordeel om uw omvangrijke items te vervoeren. Over de hele lengte van het voertuig kunt u ski's, hengels of gewoon uw tafels en stoelen opslaan. Toegang is via luiken voor binnenopslag en buitenluiken. De dubbel bodems zijn gemonteerd op een high-end AL-KO-chassis. Lichtgewicht en stevig, dit chassis biedt een uitzonderlijk rijcomfort.

Personaliseer uw integraal motorhome
Het INITIAL-gamma integralen biedt u 18 modellen met keuzes in 3 uitrustingsniveaus: Style, Class en Allure. Om u een model aan te bieden dat bij u past, biedt Bavaria een waaier aan mogelijkheden. Er zijn verschillende indelingen: van het garagebed tot de eenpersoonsbedden en het centrale bed, zodat u het comfort kunt kiezen dat het beste bij u past.

 • Centraal bed en twee aparte bedden beschikbaar van 6.5m tot 7.8m
 • Centraal bed in hoogte verstelbaar
 • Gevarieerde hoge bedden, lage bedden of een garagebed op alle eenpersoonsbedden

Een nieuw interieurontwerp om uw dagelijks leven te dienen
Het is aangenaam vertoeven in deze motorhomes. Alle modellen zijn ontwikkeld om u het leven op vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Op vakantie zal je niet kunnen wachten om plaats te nemen achter het fornuis. Met veel opbergruimte verwelkomt de keuken van onze campers uw keukengerei, potten en pannen en doet er er alles aan om te laten koken zoals thuis. Het grote werkblad, aanwezig in vele modellen, garandeert u comfort en ruimte om een goed gerecht te bereiden.

Een Bultex-matras, een lattenbodem en een rustgevende sfeer. Als u comfortabel in bed ligt, is de tijd van rust aangebroken. Aan uw zijde kunt u met de lange en opnieuw ontworpen nachtkastjes boeken en voorwerpen plaatsen. Bergkasten en kledingkasten stellen u in staat om alle noodzakelijke zaken mee te nemen brengen, of het nu gaat om een verblijf aan de kust of een wandeling in de Alpen. En door een centraal bed te kiezen, heeft u een groot bed van 150 cm breed en altijd een mooie opbergruimte.

Zorg en vindingrijkheid hebben onze teams begeleid bij het ontwerpen van de badkamers van onze integrale campers. Afhankelijk van de gekozen locatie, kunt u een dubbele scheidingswand hebben voor meer privacy, cabine en toilet en een aparte douche of een badkamer achterin. Voor gemakkelijke toegang op alle lengten hebben onze kleinere modellen een 2-in-1 badkamer. Uiteraard altijd met natuurlijk licht en ventilatie.

Overzicht Modellen Initial-I

3 resultaten
Interesse?
Contacteer ons